Produkty

Kontakt

Modra 33
71-220 Szczecin

666 139 822
biuro@myhome-24.pl
Już teraz!
Wyprzedaże

Pospiesz się!
Oferta ograniczona.

Polityka prywatności

Bezpieczeństwo danych osobowych Klientów

 
   Aby mieć pewność, że Państwa dane są bezpieczne staraliśmy się w taki sposób skonstruować nasz sewis internetowy aby wszystkie dane osobowe przekazywane nam w procesie zakupu były odpowiednio chronione. 


1. Przetwarzanie danych osobowych

Wszystkie dane osobowe są gromadzone, przechowywane i przetwarzane w serwisie internetowym My Home  zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Udostępnienie danych osobowych jest dobrowolne, przy czym podanie adresu poczty elektronicznej Kupującego jest niezbędne do realizacji złożonego zamówienia.

Administratorem danych osobowych jest właściciel sklepu  www.myhome-24.pl. Sprzedający zbiera tylko te dane, które są niezbędne do należytego świadczenia oferowanych usług. Dokonuje przetwarzania danych osobowych Użytkowników zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (t. jedn. Dz.U. z 2002 r., nr 101, poz. 926 ze zm.) oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 1204 ze zm.).
Dane osobowe przekazane przez Kupującego przetwarzane są tylko i wyłącznie w celu zarejestrowania konta Kupującego, wysyłki informacji handlowych  za pośrednictwem   Newslettera i realizacji jego zamówień.


2.Prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, ich poprawiania i usunięcia

Właściciel  Sklepu zapewnia każdemu Kupującemu realizację uprawnień wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w szczególności Kupujący  ma prawo wglądu do swoich danych osobowych oraz prawo do ich zmiany, poprawiania i żądania ich usunięcia. Dostęp do danych i wprowadzenie zmian może być realizowane po zalogowaniu się do sklepu poprzez witrynę : www.myhome-24.pl poprzez linki oznaczone jako logowanie lub rejestracja.

3. Bezpieczeństwo danych osobowych


Zbiór zgromadzonych danych osobowych traktowany jest jako baza danych o wysokim stopniu bezpieczeństwa, przechowywany na serwerze zabezpieczonym zarówno przed dostępem zdalnym (informatycznym), jak i fizycznym zgodnie z zasadami określonymi w obowiązujących przepisach prawa w tym zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29.08.1997.


4. Cookies ( Ciasteczka )

Przeglądarka internetowa zainstalowana na Państwa komputerze przechowuje na dysku pliki tekstowe cookies czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty i identyfikujących go w sieci internet w sposób potrzebny do uproszczenia danej operacji. Cookies są  wykorzystywane przez sklep internetowy (np. zachowanie zawartości koszyka) Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku. Zawartość plików cookies nie pozwala na identyfikację użytkownika, a na ich podstawie nie są przechowywane lub przetwarzane dane osobowe.

5. Bezpieczeństwo płatności w systemie DOTPAY


Dokładamy wszelkich starań aby na każdym etapie dokonywania płatności przelewami internetowymi Państwa pieniądze były odpowiednio chronione . Serwis Dotpay.pl przykłada ogromną wagę do kwestii zachowania prywatności swoich klientów. Polityka zachowania poufności na stronach internetowych DotPay jest udostępniana wszystkim zainteresowanym. “Dotpay” Spółka Akcyjna, jako administrator danych, dba o bezpieczeństwo udostępnionych danych. Dane te są szczególnie chronione i zabezpieczone przed dostępem osób nieupoważnionych. Dane osobowe przetwarzane są wyłącznie w celach związanych z prowadzeniem działalności usługowej serwisu. W serwisie Dotpay.pl wszystkie dane są przekazywane szyfrowanym połączeniem. Więcej informacji na stronie internetowej Dotpay.pl.



6. Newsletter


Kupujący, który zdecyduje się zarejestrować  na listę otrzymujących newslettery ze sklepu internetowego My Home  wyraża zgodę na otrzymywanie informacji handlowych  przekazywanych drogą elektroniczną (na podstawie art. 8 ust. 1 Ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną Dz. U. nr 144, poz. 1204 z 2002 r.).
Serwis internetowy www.myhome-24.pl  zapewnia że nie będzie przekazywał  otrzymanego adresu e-mailowego osobom trzecim. Kupujący w każdym momencie ma prawo zrezygnować z usługi newslettera.  Usunięcie konta pocztowego Kupującego z bazy adresowej zarejestrowanych Kupujących następuje natychmiastowo i sygnalizowane jest komunikatem potwierdzającym operację.



Newsletter my HOME


Bądź z nami na bieżąco